Подари Milkiss на баба

Подарени кейкчета

Следи в реално време колко възрастни хора зарадвахме с кейкчета “Milkiss” заедно! Напомняме, че колкото повече „Подарени кейкчета“ съберем, толкова повече дарения ще направим! С обич за баба!
Да ти е сладко.

2250

кейкчета

Включи се в кампанията

„Подари Milkiss на баба“

Отбележи, че си част от каузата на „Milkiss”, като се регистрираш, а ние автоматично ще добавим подареното от теб кейкче към специалния брояч!На всеки етап от кампанията (когато преборим 1000, 2000 и 3000 подарени кейкчета “Milkiss”) бабите ще подкрепят по един старчески дом (общо цели 3!), а деветима от вас ще играят за супер сладки и специални награди – общо 3 броя полароиден фотоапарат, 3 броя страхотни раници и 3 броя чудесни термочаши. Нека направим живота на бабите и дядовците, които обичаме, малко по-приятен и изпълнен с топлината на всяко едно „Не съм те забравил“, което въплъщава подареното с грижа кейкче “Milkiss”.

  Подари Milkiss
  на баба

  Подарени кейкчета

  Следи в реално време колко възрастни хора зарадвахме с кейкчета “Milkiss” заедно! Напомняме, че колкото повече „Подарени кейкчета“ съберем, толкова повече дарения ще направим! С обич за баба!
  Да ти е сладко.

  2250

  кейкчета

  Участвай

  Отбележи, че си част от каузата на “Milkiss”, като се регистрираш и кликнеш върху специалния бутон-брояч по-горе на тази страница! На всеки етап от кампанията (когато преборим 1000, 2000 и 3000 подарени кейкчета “Milkiss”) бабите ще подкрепят по един старчески дом (общо цели 3!), а деветима от вас ще играят за супер сладки и специални награди – общо 3 броя полароиден фотоапарат, 3 броя страхотни раници и 3 броя чудесни термочаши. Нека направим живота на бабите и дядовците, които обичаме, малко по-приятен и изпълнен с топлината на всяко едно „Не съм те забравил“, което въплъщава подареното с грижа кейкче “Milkiss”.

   С обич за баба

   За кампанията

   Подари вкусно кейкче “Milkiss” на бабата, която заслужава! Твоята, на твой близък или просто онази, която всеки ден прави деня ти малко по-добър и много по-усмихнат с най-сладките „Добър ден!“, „Добър вечер“ или „Добро утро“, докато се разминавате във входа, на улицата или в кварталния магазин.
   Отбележи, че си част от каузата на “Milkiss”, като се регистрираш и кликнеш върху специалния бутон-брояч по-горе на тази страница!“

   Условия за участие

   За да участваш в кампанията, не е необходимо нищо друго, освен да купиш кейкче “Milkiss” и да го подариш на бабата или дядото, които обичаш. Можеш да поръчаш онлайн специална кутия с 16 приказни кейкчета , които да бъдат доставени директно на техния адрес или да ги закупиш от най-близкия до теб физически магазин и да ги поднесеш лично.
   След това се регистрирай и кликни върху специалния бутон-брояч, за да покажеш, че си подкрепил кампанията ни „Подари „Milkiss” на баба! Сподели с приятелите си в социалните ти профили, че си част от инициативата за подобряване живота и благосъстоянието на възрастните хора в България. Защото го заслужават/ш.
   И още нещо, на всеки етап от кампанията (когато съберем 1000, 2000 и 3000 подарени кейкчета “Milkiss”) по трима от вас ще играят за супер сладки и специални награди.

   Следи как върви кампанията и колко възрастни хора сме зарадвали заедно в страниците ни във Facebook, Instagram и тук.